23 yaşındaki Zehra Gün'ün şüpheli ölümü!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 23 yaşındaki Zehra Gün'ün ölü bulunduğu bildirildi. Genç kadının, bir güzellik merkezinde çalıştığı öğrenildi. Olayın ayrıntıları henüz netleşmemişken, Zehra'nın ölüm nedeni hakkında soruşturma başlatıldığı ifade ediliyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, güzellik merkezinde çalışan 23 yaşındaki Zehra Gün, ölü bulundu. Olay, genç kadının iş yerindeki üst katta gerçekleşti.  Geç saatlerde alkol aldıktan sonra uyuyakalan Zehra Gün'ün cansız bedeni, erkek arkadaşının sabah saatlerinde sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine bulundu. 

Olay, Antalya merkezde yer alan bir butikte gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 23 yaşındaki Zehra Gün isimli genç kadın, bir gün önce akşam saatlerine kadar butiğin üst katında erkek arkadaşıyla birlikte alkol alıyordu. 

Ertesi sabah, iş yerini açmak üzere erkenden uyanan erkek arkadaşı, Zehra’yı uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Zehra Gün'ün cansız bedeni, Olay Yeri İnceleme ekibi, Cumhuriyet savcısı ve Adli Tabibin yaptığı incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna otopsi için sevk edildi. 

Zehra'nın Antalya'da bir güzellik merkezinde çalıştığı ve sık sık Manavgat’taki erkek arkadaşının yanına gittiği öğrenildi. Bu trajik olay, genç kadının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanırken, çevresindeki insanlarda derin bir üzüntü yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.