24 yaşındaki Fatmanur 26 gündür kayıp

Burdur'un Bucak ilçesinde 21 Eylül'de armut toplamak için evinden ayrılan 24 yaşındaki Fatmanur Elibol'dan bir daha haber alınamadı. İki çocuk annesi Elibol’un kaybolduğu günden beri ailesi endişeli.

BUCAK’TA KAYIP FATMANUR ELİBOL İÇİN AİLE ENDİŞELİ

Bucak ilçesinde 21 Eylül'de evinden armut toplamak için çıkan 24 yaşındaki Fatmanur Elibol’dan o günden beri haber alınamıyor. İki çocuk annesi Elibol, kaybolduğu gün ailesiyle son olarak 25 ve 26 Eylül’de iki kez telefonla iletişim kurdu ve bir daha kendisine ulaşılamadı. Ailesi, genç kadının hayatı hakkında endişe taşıyor.

ARMUT TOPLAMAK İÇİN EVDEN AYRILDI

Fatmanur Elibol’un annesi Fatma Avcı, kızının son olarak kayınvalidesi ve kayınpederinin evinden "Armut toplamaya gidiyorum" diyerek ayrıldığını belirtti. Elibol’un en son Bucak’ta "Üçgen" olarak bilinen kavşakta görüldüğü ifade ediliyor.

"KIZIM ÖLÜ MÜ, SAĞ MI, BİLMİYORUZ"

Anne Fatma Avcı, kızının kaybolmasının ardından güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunduğunu vurgulayarak, "Her yerde kızımı arıyoruz; ne ölü ne de diri bir haber alabiliyoruz. Kızımın sağ mı yoksa ölü mü olduğunu öğrenmek istiyoruz, bu belirsizlik dayanılmaz," dedi. Avcı, çaresizlik içinde devlet yetkililerinden ve vatandaşlardan yardım beklediklerini belirtti.

"KİMSE BU ACIYI YAŞAMASIN"

Fatma Avcı, kamuoyuna yaptığı çağrıda, kızının iki küçük çocuğunu asla terk etmeyeceğini belirterek, "Kızımın ya ölü ya da diri bulunmasını istiyorum. İki küçük çocuğu var, onları bırakıp gitmezdi. Günlerdir uykusuzum, yemek yiyemiyorum. Çocuğumla her gün konuşurdum; hiçbir şekilde ortadan kaybolmazdı. Ne olur, gören veya bilen varsa bizlere ulaşsın. Herkesin evladı var, kimse bu acıyı yaşamasın," dedi.

BABA HÜSEYİN AVCI: "ÖLÜ YA DA DİRİ HABER ALMAK İSTİYORUZ"

Fatmanur Elibol’un babası Hüseyin Avcı, İstanbul'dan aldığı haber üzerine Burdur’a geldiğini ve güvenlik güçlerine başvurduklarını belirtti. Günlerdir yapılan aramalara rağmen sonuç alamadıklarını ifade eden Avcı, "Kızımızın durumu hakkında hiçbir bilgi yok. Öldü mü, kaçırıldı mı, hiç haber yok. Yetkililerden yardım bekliyoruz; iki küçük çocuk annesiz kaldı," diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.