25 yıllık evlilik kurtarıldı: Sylvester Stallone ve eşi barıştı

Boşanmak üzere olan Sylvester Stallone ve eşi Jennifer Flavin bir aylık ayrılığın ardından barıştı. Rocky'nin yıldızı Stallone'un temsilcileri, Page Six'e çiftin bir araya geldiğini bildirdi.

Independent Türkçe'nin haberine göre; Evde buluşup konuşan çift, fikir ayrılıklarını çözdüklerini ve çok mutlu oldukları belirtildi. Barış duyurusundan önce Stallone, eşiyle el ele tutuştukları bir fotoğrafı 20 Eylül'de sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Fotoğraf, çiftin barıştığının sinyali olarak yorumlanmıştı. Flavin 25 yıldır evli olduğu eşine geçen ay boşanma davası açmıştı.

Eşinin portresinin dövmesine sahip ünlü oyuncunun, onu köpeğinin resmiyle kaplamasının ardından boşanma haberi gelmişti. Öte yandan Stallone ve avukatları, "Dövme kavgası, boşanmaya sebep oldu" iddiasını reddetmişti.

Flavin'in boşanma dilekçesinde evliliği bitirme nedeni olarak Stallone'un mal varlıklarını izinsiz şekilde dağıtması gösterilmişti. 1997'de evlenen Flavin ve Stallone'un Sophia, Sistine ve Scarlet adlarında üç çocuğu var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı