3 arkadaş, ısınmak için yaktıkları kömürden zehirlendiler

Bursa'da Yusuf U. (27), Muzaffer A. (26) ve Yalçın M. (25) isimli 3 arkadaş ısınmak için yaktıkları kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Yalçın M.'nin hayati tehlikesi olduğu bilgisi geldi.

Bursa'da Yusuf U. (27), Muzaffer A. (26) ve Yalçın M. (25) isimli 3 arkadaş ısınmak için yaktıkları kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan 3 kişiden Yalçın M.'nin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Sıracevizler Mahallesi Mestanlı Sokak'ta oldu.  Yusuf U., Muzaffer A. ve Yalçın M. isimli 3 arkadaş, sokaktaki kullanılmayan, eski bir binaya girerek, tenekenin içinde ateş yakarak ısınmak istediler. Tenekenin içerisine koydukları kömür ve odunları ateşe veren 3 arkadaş belli bir süre sonra tenekeden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Fenalaşan gençlerden Muzaffer A., dışarıya çıkarak, çevredeki insanlardan yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri geldi. Zehirlenen 3 kişi, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilerek, tedaviye alındı.

Zehirlenen gençlerden Yusuf U.'nun annesi Ayşe U. yaşananları anlattı. Oğlunun Muzaffer A. ve Yalçın M. ile birlikte çatı işleri yaptıklarını belirterek, "Çatı işleri yapıyorlar. Yağmur ve kar olduğu zaman gitmiyorlar. Biri oğlum diğerleri de elemanlarımız. Gidip kömür almışlar fırından oturuyorlarmış. Kömür yakmışlar, kömürden zehirlenmişler. Zaten kömür insanı mahvediyor. Durumlarının nasıl olduğunu bilmiyorum, ambulansı görünce çıktım" dedi.

Zehirlenenlerden Yalçın M.'nin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili araştırma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
Japonya’da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!
Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!