3 gündür kayıp olan Rojvelat Kızmaz'ı arama çalışmaları Hasankeyf Baraj Gölü’nde devam ediyor

Batman'da kaybolan genç kızın arama çalışmaları hız kesmeden sürüyor! Rojvelat Kızmaz'dan (26) 3 gündür haber alınamıyor. Hasankeyf Baraj Gölü kenarında bulunan eşyalarıyla ilgili yoğunlaşan ekipler, AFAD, jandarma, polis ve belediye itfaiye ekipleriyle birlikte genç kızı bulmak için çalışıyor.

Batman'da 3 gün önce kaybolan genç kızın arama çalışmaları hala devam ediyor. Rojvelat Kızmaz (26), evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Endişe verici durum üzerine, Kızmaz'ın yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ve diğer yetkililer, kayıp genç kıza ulaşabilmek için yoğun bir çaba harcıyor. Ekipler, Kızmaz'a ait olduğu düşünülen eşyaları Hasankeyf Baraj Gölü kenarında buldu ve arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.

AFAD, jandarma, polis, Batman Belediyesi itfaiye ekipleri ve Hasankeyf Sahil Güvenlik görevlileri, genç kızı bulmak için bir araya geldi. Arama çalışmaları, titizlikle sürdürülüyor ve herhangi bir ipucu bulunması için çaba gösteriliyor. Toplumun desteği ve yetkililerin koordinasyonuyla, kayıp genç kızın en kısa sürede bulunması umuluyor. Ekipler, çalışmalarını büyük bir dikkat ve titizlik ile sürdürürken genç kadının yakınlarının umutlu bekleyişi ise devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi