3 Yaşındaki Ayşegül'ün Havuzda Boğulma Sonrası Acı Son

Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki bir termal otelde yaşanan trajik olayda, 3 yaşındaki Ayşegül Dedek yüzme havuzunda suya düştü. Hemen kurtarılan Ayşegül, yoğun bakıma alındı ancak 6 gün süren mücadeleye rağmen hayatını kaybetti.

Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki bir termal otelde yaşanan trajik olayda, 3 yaşındaki Ayşegül Dedek yüzme havuzunda suya düştü. Hemen kurtarılan Ayşegül, yoğun bakıma alındı ancak 6 gün süren mücadeleye rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesi Tekke Mahallesi'ndeki termal otelde 25 Mayıs'ta ailesiyle birlikte konaklayan 3 yaşındaki Ayşegül Dedek, yüzme havuzunun kenarında oynarken suya düştü. Olayı fark eden çevredekiler tarafından havuzdan çıkarıldı. Hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Sağlık görevlileri, durumu ağır olan Ayşegül'ü önce Sarayköy Devlet Hastanesi'ne, daha sonra da Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk etti. Ancak, 6 gün boyunca yoğun bakımda tutulan Ayşegül, bu sabah hayatını kaybetti. 

Ayşegül'ün kaza sonrası hayatını kaybetmesinin ardından ailenin ve çevredekilerin büyük üzüntü içinde olduğu belirtildi. Olayın detaylarına ilişkin yetkililer, havuzun güvenlik önlemlerinin incelendiğini ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.