31 Ekim'e kadar ihtiyaç kredisi faizi yüzde 1! 50 bin TL kredi için en düşük faiz oranları!

Ekim ayına özel TEB’den daha önce görülmemiş kredi faiz oranları duyuruldu. Yüzde 1’den başlayan faiz oranları ile 50 bin TL’ye kadar kredi verilecek. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına yönelik bir yandan ihtiyaç sahipleri için devlet destekleri verilirken, diğer yandan bankalardan da uygun krediler duyurulmaya başladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararları sonrasında artan kredi faiz ortamında TEB’in Ekim ayına özel faiz oranları dikkat çekiyor.

Ekim ayına özel yüzde 1’den başlayan faiz oranları ile belirli şartları sağlayan vatandaşlara TEB’den 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlanacak. Yüzde 1’den başlayan faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile sunulan kredinin detayları belli oldu.

YÜZDE 1 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI NELER?

TEB’in Ekim ayına özel yüzde 1’den başlayan faiz oranları ile sunduğu kredi kampanyasında detaylar belli oldu. Bu kapsamda 12 ay vade ile kullandırılacak krediden sadece Findeks notu 1879 ve üzeri olan kişiler yararlanabilecek. Faiz oranları müşteri özelinde Findeks kredi notuna göre değişmektedir.

İhtiyaç kredisinde tahsis ücreti kredi tutarının yüzde 0,5’i kadardır. Bankanın kefil ve ek belge isteme ve farklı faiz oranları uygulama hakkı da bulunuyor. 12 ay vade ile kullandırılacak kredide KKB 1.879 ve üzeri sigortasız kişiler için faiz oranları yüzde 1,50 olarak belirlenmiştir.

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI

TEB’in Ekim ayına özel yüzde 1’den başlayan faiz oranları ile sunulan kredi kampanyası kapsamında örnek hesaplama tablosu da belli oldu. Bu kapsamda KKB 1.789 ve üzeri sigortalılar için 50.000 TL kredi için yüzde 1 faiz oranları geçerli olacak. 12 ay vadede aylık 4.528 TL taksit hesaplaması yapılıyor.

KKB 1.789 ve üzeri sigortasız kişiler için 50 bin TL kredide 12 ay vade için aylık yüzde 1,50 faiz oranı ve 4.714 TL taksit hesaplaması yapıldı. Kolay başvuru adımları ile yüzde 1’den başlayan faiz oranları ile kredi anında kullanılabilecek.

Ekonomi Haberleri

Çalışanın fazla mesaisine yasak geldi
Ev alacaklara haber: Konut fiyatlarının düştüğü bölgeler açıklandı
Otomobil devi, kepenk indiriyor! İflas başvurusuyla birlikte çok sayıda kişi işsiz kalabilir!
Yatırımcılar uyarıda bulunuyor! Piyasalarda beklenmedik değişimler olabilir
Türkiye'nin Dev Şirketi İflas Etti! Şirket Sahibinin Son Hali Şaşkınlık Yarattı!