33 yaşında koronadan hayatını kaybeden Dilek'in son görüntüleri ortaya çıktı

33 yaşında koronavirüsten hayatını kaybeden Dilek Tahtalı'nın yoğun bakımdaki son görüntüleri ortaya çıktı. Dilek'in son görüntülerinde, "Anneciğim seni çok özledim, çok seviyorum sizi" dediği duyuluyor...24. dönem CHP...

33 yaşında koronavirüsten hayatını kaybeden Dilek Tahtalı'nın yoğun bakımdaki son görüntüleri ortaya çıktı. Dilek'in son görüntülerinde, "Anneciğim seni çok özledim, çok seviyorum sizi" dediği duyuluyor...

24. dönem CHP Amasya Milletvekili Ramiz Topal, koronavirüsten hayatını kaybeden yeğeni Dilek Tahtalı'nın yoğun bakımdaki son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntülerle birlikte Topal; yeğeni Dilek için, "Prensesin yoğun bakımdaki son haliydi" ifadelerini kullandı.

AMASYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul'da Yeşilköy Acıbadem Hastanesi'nde hasta hizmetleri görevlisi olarak çalışırken hastalanan ve hayatını kaybeden Dilek Tahtalı'nın cenazesi memleketi Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesi Beden köyünde toprağa verildi.

"KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU"

Ramis Topal, 33 yaşında olan yeğeninin küçük yaşlardan itibaren kanser tedavisi gördüğünü söylemişti. Hastalık belirtilerinin ilk olarak 10 Mart akşamı grip olarak kendini belli ettiğini ifade eden CHP'li eski vekil, yeğeni Tahtalı'nın ilk olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne gittiğini oradan Samatya'daki İstanbul Eğtim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiğini söyledi.

ÖLÜM RAPORUNDA “BULAŞICI HASTALIK” YAZIYOR

Öte yandan Gerçek Gündem’in yayınladığı ölüm raporunda ise Dilek Tahtalı’nın hayatını kaybetme nedeni olarak “bulaşıcı hastalık” yazdığı tanı olarak da “COVID-16 AKUT SOLUNUM YETMEZLİĞİ” yazdığı görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Hayranları çok ama çok üzülecek! Ünlü müzisyen adını değiştiriyor!
Elektrikli otomobilleri mahveden hata: Bu saatlerde sakın şarj etmeyin!
Dondurmada kristal uyarısı: Kesinlikle yemeyin!
Erkeklerde kas geliştirme takıntısı: Ergenlerde kas takıntısına dikkat!
Kişilik testi: Çatışmalarla nasıl başa çıkıyorsunuz?