34. Yaşında Annesine Özlem Duydu: Akın Akınözü'nün Duygusal Paylaşımı

Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nü kaybettikten sonra 34. doğum gününü buruk bir şekilde kutladı. Instagram'da paylaştığı bebeklik fotoğrafıyla, "Bu, sana sarılamadan geçirdiğim ilk doğum günüm" diyerek duygularını dile getirdi.

Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nün vefatının ardından 34. doğum gününü hüzünlü bir şekilde kutladı. Instagram'da paylaştığı bebeklik fotoğrafıyla annesine olan özlemini dile getiren Akınözü, dostlarına da destekleri için teşekkür ederek, "İyi ki senin oğluşun olmuşum" sözleriyle duygularını ifade etti.

Akın Akınözü, "Sensiz Olmuyor", "Karagül", "Deliha 2", "Hercai" ve "Yaban Çiçekleri" gibi yapımlarda yer almasının yanı sıra doğum günü paylaşımıyla da gündeme geldi. Geçen temmuzda oyuncu annesi Özlem Akınözü'nü kaybeden Akınözü, 34. yaşını buruk bir şekilde kutladı. Doğum günü pastasının yanına annesinin fotoğrafını koyan Akınözü, Instagram'da bebekken annesiyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Bu fotoğrafımla bana hazırlattığın doğum günü hediyemi, sana sarılamadan ve sesini duyamadan geçirdiğim ilk doğum günümde daha da iyi anlıyorum. Sana söz; kanatlanıp yanına uçana kadar koşmaya devam edeceğim canım annem," şeklinde bir not yazdı.

Devamında, annesinin vefatından sonra kendisine destek veren dostlarına da teşekkür etti: "Koşabilmem için beni her daim motive eden, destek veren ve annemin gözünü arkada bırakmayan siz aileme de; teşekkürlerimi bugün her zamankinden daha fazla hissederek sunuyorum. Artık demesi biraz zor olsa da, iyi ki doğmuşum ve senin oğluşun olmuşum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.