4 Mart 2024 hava tahminleri

Mart ayının ilk haftasının başlangıcında, hava sıcaklıklarının nasıl olacağına dair merak arttı. Birçok insan, yaşadıkları şehirlerdeki hava durumu tahminlerine odaklandı. Peki, 4 Mart tarihinde hava nasıl olacak?

İç kesimlerde hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece düşmesi beklenirken, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. İşte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca yapılan son tahminlere göre 4 Mart'a ilişkin son hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu olduğu, Marmara'nın güney ve doğusu, (Eskişehir hariç) İç Anadolu, Batı ve (Ordu hariç) Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Adana'nın batı, Mersin'in doğu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, Doğu kesimlerinde pus ve ara sıra sisin doğu kesimlerde görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda da çığ tehlikesi mevcut.

4 MART 2024 TARİHİ HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!