5 dakikada yok sattı

Redmi K60, satışa çıktığı gibi kullanıcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Öyle ki Xiaomi tarafından paylaşılan son rakamlar, telefonun dakikalar içinde yüz binlerce adet sattığını gösteriyor.

Xiaomi, Çin’in önde gelen sosyal medya platformu Weibo’daki sayfası üzerinden bir açıklama yaparak, Redmi K60’ın satışa çıktıktan sonraki 5 dakika içinde 300 bin adet sattığını duyurdu. Xiaomi tarafından paylaşılan bu bilgi, telefona ilginin ne kadar yüksek olduğunu gözler önüne seriyor.

Xiaomi, kullanıcıların 1220p çözünürlükte ekran, kablosuz şarj özelliği ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti gibi özelliklerden etkilendiğini söylüyor. Bildiğiniz gibi telefonun Pro versiyonu Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alıyor. Standart modelin yonga seti ise Snapdragon 8+ Gen 1. Son olarak bir de Dimensity 8200 yonga setinden güç alan K60E modeli bulunuyor.

Piyasaya sürülmesi flaş bir satışla gerçekleşen Redmi K60’ın çıktığı ilk gün yakaladığı bu başarıyı, sonraki günlerde hatta haftalarda sürdürüp sürdüremeyeceğini bekleyip göreceğiz. Ancak hem Xiaomi tarafından paylaşılan bu rakamlar, hem de pazar araştırmaları K60 serisine ilginin yüksek olduğunu söylüyor.

Galaxy S24 Ultra hakkında ilk detaylar gelmeye başladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google ve Harvard Üniversitesi insan beyninin iç yapısını haritalandırdı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterini AKINCI İHA buldu: İşte özellikleri!
Güneş patlaması 2025 yılında Dünya'yı vurabilir!
SİHA nedir ve nerelerde kullanılır?
iPhone telefonlarda renkler değişiyor!