56. Randevu: Fenerbahçe Antalyaspor Deplasmanında!

Trendyol Süper Lig'in heyecanı, 24. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Lider Fenerbahçe, 23 maçta elde ettiği 60 puanla zirvede yer alıyor. Sarı-lacivertliler, yarın saat 19.00'da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

FENERBAHÇE, ANTALYASPOR DEPLASMANINDA LİDERLİK KOLTUĞUNU KORUMA PEŞİNDE

Trendyol Süper Lig'in heyecanı, 24. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Lider Fenerbahçe, 23 maçta elde ettiği 60 puanla zirvede yer alıyor. Sarı-lacivertliler, yarın saat 19.00'da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde Fenerbahçe, 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle liderlikte bulunuyor. Rakip Antalyaspor ise 34 puanla 6. sırada yer alıyor.

İKİ EKİP ARASINDAKİ REKABETİN 56. RANDEVUSU

Antalyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 55 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda sarı-lacivertliler, 36 galibiyet elde ederken, kırmızı-beyazlılar 8 kez galip geldi. 11 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin attığı 100 gole, Antalyaspor 47 golle karşılık verdi. İstanbul'da oynanan ilk yarı mücadelesini Fenerbahçe, 3-2'lik skorla kazandı.

FENERBAHÇE'NİN ANTALYA DEPLASMANINDAKİ PERFORMANSI

Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda 27 kez karşılaştı. Sarı-lacivertliler bu maçlarda 13 galibiyet elde ederken, 5 kez mağlup oldu ve 9 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-1 kazandı.

FENERBAHÇE'NİN DIŞ SAHA PERFORMANSI

Bu sezon deplasmanda 11 maça çıkan Fenerbahçe, Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK ve Başakşehir'i mağlup ederek 31 puan topladı. Fenerbahçe, dış sahada en fazla puan toplayan takım konumunda bulunuyor. 25 kez rakip fileleri havalandıran sarı-lacivertliler, 8 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

DJİKU VE BATSHUAYİ KART SINIRINDA

Fenerbahçe'nin Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen oyuncuları Alexander Djiku ve Michy Batshuayi, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki futbolcu, Antalyaspor maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Alanyaspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak.

İSMAİL KARTAL İLE SERGEN YALÇIN'IN REKABETİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de 6. kez karşı karşıya gelecek. Kartal'ın ekipleri 3 kez galip gelirken, Yalçın'ın takımları 2 kez kazandı. Oynanan 5 karşılaşmanın 3'ünü Kartal'ın öğrencileri kazanırken, 2 maçta da Yalçın'ın takımları galip geldi.

MAÇI YÖNETECEK HAKEM KADROSU

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadeleyi yönetecek hakem Volkan Bayarslan olacak. Yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak, maçın 4. hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı