58 Yaşındaki çinli iş insanı Kadıköy'deki evinde ölü bulundu

İstanbul Kadıköy'de, 58 yaşındaki Çin asıllı iş insanı Yuan Bai, evinde ölü bulundu. Ailesi, kendisinden uzun süre haber alamayınca polise başvurdu. Olay yerine gelen ekipler, kimyasal bir koku ile karşılaştı ve Yunus Deniz'i hareketsiz buldu.

İstanbul Kadıköy'de, 58 yaşındaki Çin asıllı iş insanı Yuan Bai, evinde ölü bulundu. 4 yıl önce Yunus Deniz adını alarak Türk vatandaşı olan iş insanı, evli ve bir çocuk babasıydı. Cesedi, yapılan işlemlerin ardından Adlî Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay, Bostancı Mahallesi Camii Sokak'taki 16 numaralı binada meydana geldi. Ailesi, uzun süre 58 yaşındaki iş insanından haber alamayınca durumu polise bildirdi. Yunus Deniz, en son kayınpederi ve kayınvalidesinin oturduğu dairede bulunuyordu. Yakınları buraya geldiğinde kapıyı açan kimseyi bulamayınca, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İhbar üzerine gelen ekipler, daireden kimyasal bir koku aldılar. İtfaiye ekipleri, özel kıyafet giyerek daireye girdi ve Yunus Deniz'i yerde hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Deniz'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, uzun süre çalışarak olayla ilgili detayları araştırdı. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Yunus Deniz'in cesedi Adlî Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.