%5'lik Emekli Zammına AKParti Yanlısı Hesaplarda İsyan Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, emekliye ek zammı sadece yüzde 5 olarak açıklaması ve en düşük emekli maaşını 10 bin liraya çıkarması, AKP'li destekçilerinden de tepki aldı. Erdoğan'ın paylaşımının altına isyan eden binlerce kullanıcı, 31 Mart seçimlerinde yaşananları unutmayacaklarını ifade etti.

TÜİK tarafınca açıklanan 6 aylık enflasyon farkı yüzde 37.57 olarak kayıtlara geçerken, haftalardır beklenen açıklama nihayet bugün geldi.

Kabine toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 10'un üzerinde beklenen 'ek zam' için yalnızca % 5'lik bir açıklama yaptı ve emekli zammını beklenenin oldukça altında açıkladı.

%5 EK ZAM İÇİN 'MÜJDE' DEDİ: AKPARTİLİ HESAPLAR BİLE İSYAN ETTİ

Emekli zammının duyurulmasından dakikalar sonra Recep Tayyip Erdoğan'a ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunuldu. Erdoğan, yüzde 5 ek zam için 'müjde' ifadesini kullanırken, AKP'li hesaplar Erdoğan'a isyan etti.

Yapılan paylşımda " ​​​​​​SSK ve Bağ-Kur emeklisi aylıklarına ilave %5 daha artış yapacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Ayrıca emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkartıyoruz. Emeklilerimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun." ifadeleri kullanırken, paylaşımın altına gelen yorumlar gündem oldu.

SSK ve Bağ-Kur emeklisi aylıklarına ilave %5 daha artış yapacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Ayrıca emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkartıyoruz.
 

SSK ve Bağ-Kur emeklisi aylıklarına ilave %5 daha artış yapacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Ayrıca emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkartıyoruz.

Emeklilerimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. pic.twitter.com/Ha8ZpwZr8L

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) January 16, 2024

İşte Erdoğan'ın emekli zammı paylaşımının altına gelen yorumlar...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi