6 Çocuk Babası Balyozla Öldürüldü, 2 Gözaltı Var

Mardin'in Artuklu ilçesinde 6 çocuk babası Resul Derin (40) husumetli olduğu kişiler tarafınca balyozla öldürüldü.Polis 2 şüpheliyi gözaltına alındı. 6 çocuk babası adam, balyozlu saldırıya uğradı! Hayatını kaybetti!

Acı olay, Mardin'in Artuklu ilçesinde 13'üncü Salı günü sabah saatlerinde meydana geldi. Bir kişinin yerde hareketsiz yattığı ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis devriyeleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından şahsın Resul Derin olduğu belirlendi. Derin, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olayın detayları ortaya çıkınca Resul Derin'in çekiç darbesiyle öldürüldüğü ve başkent Mardin'de 6 çocuk babası olarak çalıştığı ortaya çıktı. Otopsinin ardından ailesine teslim edilen Derin'in naaşı, Derik ilçesine bağlı Subaşı arazisine defnedildi.

Polis soruşturması devam ederken, olayın bir yıl önce çıkan ve 2 kişinin yaralandığı kavga sonrasında çıkan tartışmadan kaynaklandığı belirlendi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.