Tescilli güzel Çağla Şıkel 'Herkes fit kalabilir' dedi ve sırrını açıkladı

Güzelliği, kusursuz fiziği ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen tescilli güzel Çağla Şıkel 'Herkes fit kalabilir' dedi ve formda kalmanın sırrını deklare etti. Bakın iyi mi formda kalıyormuş...

Ünlü manken Çağla Şıkel, önceki gün bir mücevher firmasının reklam filmi için kameralar karşısına geçti. Şıkel, burada yapmış olduğu açıklamalarla yıllara meydan okuyan formunun sırrını deklare etti.

Deneyimli manken Çağla Şıkel 44 yaşlarında olmasına karşın fit halinden hiçbir şey kaybetmiyor. Ünlü manken kaslı vücudu ile kendine fanatik bırakıyor.

İki çocuk anası Şıkel muntazam fiziğini neye borçlu bulunduğunu şu sözlerle deklare etti; "Aslında fit kalmak zor değil. İsterse hepimiz fit kalabilir. Önemli olan ruhunuzu genç tutabilmek. Zihinsel ve duygusal olarak yaşlanıyorsak, bedenimiz de ona uyum sağlamak zorunda kalıyor...

Sabaha kadar spor yapabiliriz ve süper kaslı vücudumuz olabilir. Ama enerjimiz yaşlandıysa, bunun bir formülü yok. Ona spor yaptıramıyoruz. O nedenle oldukça büyük değişimler, gelişimler, hayatta sıçrayışlar gerekiyor. Ben kendimi bu anlamda eğitmeyi oldukça seviyorum."

Çocuklarının kendisi için enerji deposu bulunduğunu da dile getiren Şıkel, "İki çocuk annesi olmak zor. İki çok hareketli erkek çocuk annesi olmak gerçekten çok zor. Ama onların enerjisiyle yorulmuyor, aksine onlardan enerji alıyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Deniz Çakır sokak hayvanlarına dair konuştu! "Helal olsun" yorumları geldi
Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'Veteran komedyen' dedi! Hülya Avşar'dan yorum: Öyle demek istememiştir
'Para' açıklaması çok konuşulmuştu! Serdar Ortaç şimdi de 'Tinder' yorumuyla gündemde
"Maddi ve manevi olarak her şeyimi kaybettim” demişti! Sharon Stone ağlayarak söyledi, son hali gündem oldu
Erman Toroğlu'ndan olay benzetme! "Suni çimde futbol oynamak şişme kadınla..."