700 bin TL'ye yepyeni elektrikli SUV geliyor! Deepal S7 donanımı ve uygun fiyatıyla dikkat çekti

Çin menşeli elektrikli otomobil üreticisi Deepal, popüler modeli S7'nin fiyatında önemli bir düşüş yaşadı. Yeni başlangıç fiyatıyla dikkat çeken Deepal S7, elektrikli araç tutkunlarının ilgisini çekiyor. İşte detaylar...

Çin menşeli elektrikli otomobil üreticisi Deepal, elektrikli araç pazarında rekabeti kızıştırmaya devam ediyor. Son olarak, en popüler modellerinden biri olan Deepal S7'nin fiyatında ciddi bir düşüş yaşandı. Yeni başlangıç fiyatıyla dikkat çeken Deepal S7, elektrikli araç tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Artık yeni başlangıç fiyatıyla 23.600 dolardan (Yaklaşık 700 bin TL) alıcı bulacak olan Deepal S7, elektrikli araç severler için daha ulaşılabilir bir seçenek haline geldi.

DEEPAL S7: TEKNOLOJİK VE KONFORLU MODEL

Deepal S7, çağdaş tasarımı ve geniş iç hacmiyle öne çıkıyor. Changan Torino stüdyosunun imzasını taşıyan bu SUV model, teknoloji ve konfor açısından iddialı özellikler sunuyor. Özellikle Huawei'nin Harmony OS tabanlı işletim sistemiyle donatılmış olması, aracın teknolojik üstünlüğünü gösteriyor.

ARAÇTA SUNULAN CAZİP TEŞVİKLER

Deepal S7 alıcılarına, fiyat indirimiyle birlikte çeşitli avantajlar sunuluyor. Nakit indirimi ve diğer teşvikler arasında seçim yapma imkanı tanınırken, aracın kullanımına ilişkin ücretsiz ömür boyu veri (13 GB/ay) ve eğlence verileri (10 GB/ay) gibi avantajlar da dikkat çekiyor. Ayrıca, ömür boyu garanti kapsamında sunulan elektrikli motor ve menzil genişletme sistemi, araç sahiplerine ek bir güvence sağlıyor. Deepal S7'nin fiyat aralığı ise indirim sonrası 23.600-26.800 dolar arasında değişiyor.

TÜRKİYE PAZARINDA DEEPAL S7'NİN GELECEĞİ

Türkiye'ye gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmamış olsa da, Deepal S7'nin fiyatındaki indirim ve sunduğu cazip özelliklerle Türkiye'deki elektrikli araç pazarında dikkat çekebileceği düşünülüyor. Bu eşsiz modelin Türkiye'deki elektrikli araç tutkunlarının ilgisini çekebilecek potansiyele sahip olduğu belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı
CUPRA Mayıs ayında faizleri sıfırladı ve Leon ile Formentor modellerinde indirim fırsatı sunuyor!
Stellantis grubunun en ucuzu tanıtıldı: Piyasayı yakıp yıkmak için yolda!
Skoda, bahar fırsatlarıyla geliyor: Hayalinizdeki araca sıfır faizle sahip olma zamanı!
Citroen ve Fiat Türkiye'de ucuz otomobil yarışı!