74 yaşında tahta oturabilen Kral Charles'a kanser teşhisi konuldu. Saray'dan ilk açıklama geldi!

Kanser teşhisi konan Kral III. Charles tüm dünyanın konuştuğu bu haber ile ilgili ilk kez açıklama yaparak; sağlığı konusunda bilgi verdi. Prens'te babasının sağlığı hakkındaki üzüntüsünü dile getirdi!

Buckingham Sarayı'nda Kral George III'e kanser teşhisi konuldu. Charles'ın kamu görevlerini süresiz olarak askıya aldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada: "Kral'ın son hastane ziyaretinde prostatın iyi huylu bir şekilde büyüdüğü söylenmişti. Bu konuda özel bir bulgu vardı. Daha sonra yapılan testler Kral Charles'ın bir tür kansere yakalandığını ortaya çıkardı..

The Guardian Saray, Kral'ın ne tür bir kansere yakalandığını açıklamadı; ancak hastalığının prostat kanseri olmadığını söyledi. Ayrıca kralın tedavisine teşhis konulduktan hemen sonra başlandığını belirtti.

CHARLES GRENADA'YA YAKLAŞIYOR!


Kral Charles, kamu görevlerine ara verdiği sırada, bağımsız Pasifik adası ülkesi Grenada'nın bağımsızlığının 50. yıldönümü münasebetiyle dün kamuoyuna bir açıklama yaptı. İngiliz Milletler Topluluğu. III, Grenada halkına "tebriklerini ve samimi dileklerini" iletti. Charles kutlamaya bizzat katılamamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

PRENS DE KONUŞTU!

Prens William'ın da gündeminde babasının sağlığı da vardı. Sosyal ağlarda selamlarını kabul eden prens, basına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kısa sürede eski gücüne kavuşacağından hiç şüphem yok, tüm ülkenin kral için en iyisini dilediğini biliyorum. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti