8 Yaşındaki Narin'in Ağabeyi Barodan Yardım İstedi: Tüm Sorumlular Cezalandırılsın!

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ağabeyi, cinayetin aydınlatılması için Diyarbakır Barosu’na başvurarak tüm sorumluların cezalandırılmasını talep etti.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Narin'in annesi, ağabeyi ve amcalarının da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

Bu vahim olayın ardından, Narin Güran’ın ağabeyi Baran Güran, Diyarbakır Barosu'na başvurarak kardeşinin cinayetinin aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması için hukuki destek talep etti. Güran, baroya sunduğu yazılı dilekçesinde, "Fail ya da faillerin kim olduğuna bakılmaksızın, kardeşim Narin'in öldürülmesi ve cenazesinin kaybettirilmesiyle ilgili tüm sorumluların tespit edilip cezalandırılmasını ve adaletin sağlanmasını talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

Baran Güran’ın bu çağrısı, olayla ilgili soruşturmanın derinleştirilmesine yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor. Henüz olayın tüm ayrıntıları açıklığa kavuşmasa da, adaletin yerini bulması için kapsamlı bir araştırma yürütülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.