89 yaşındaki adam 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Geçen hafta İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre, 89 yaşındaki S.V.T., 8 yaşındaki erkek çocuğu para verme bahanesi ile kandırdı. Yaşlı adam, daha sonra da çocuğa cinsel istismarda bulundu. Yine iddialara...

Geçen hafta İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre, 89 yaşındaki S.V.T., 8 yaşındaki erkek çocuğu para verme bahanesi ile kandırdı. Yaşlı adam, daha sonra da çocuğa cinsel istismarda bulundu. Yine iddialara göre, S.V.T., olayı kimseye söylememesi gerektiğini de söyleyerek çocuğu tehdit etti.

DHA’nın haberine göre, olay annenin çocuğun kıyafetlerini değiştirdiği esnada ortaya çıktı. İç çamaşırında kan lekesi gören anne çocukla konuştu. Çocuğun durumu anlatması üzerine anne, konuyu hemen jandarmayla paylaştı. Bunun üzerine bir işlem başlarken, çocuğun cinsel istismara uğradığı tespit edildi. İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, hemen yaptığı operasyonla 89 yaşındaki S.V.T.’yi gözaltına aldı. S.V.T., daha sonra da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"