9 yıllık kariyerinde Ronaldo'nun böyle bir şutu yok! Arda Güler tam 50 metrelik bir yerden tek attı

İspanya La Liga'nın 29. haftasında Osasuna deplasmanına giden Real Madrid'de Arda Güler'in 50 metrelik müthiş şutu sosyal medyayı salladı. Ancelotti'ye "Artık Arda'yı bize daha fazla süre izlettirmenin zamanı geldi." çağrısında bulundu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Osasuna maçında 4-2 kazanılan mücadelede Arda Güler'in yarı sahadan çektiği ve direkten dönen şutunu değerlendirdi.

Ancelotti, Arda'nın olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu belirterek, "Arda Güler çok büyük bir yetenek. Sadece büyük bir oyuncu böyle bir şutu düşünebilir. Kendine bu kadar güvenen bir 19 yaşındaki oyuncu daha önce görmedim." şeklinde konuştu.

Teknik direktör, "Arda'nın o şutunun kaleye girmesi ya da girmemesi önemli değil. Bizim gözümüzde o şut bir goldü." diyerek genç oyuncuya olan güvenini vurguladı.

Ancelotti sözlerine devam ederek, "Artık Arda'yı daha fazla izletmenin zamanı geldi. O, gerçekten dahi bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Real Madrid'de Arda'yı ön plana çıkaran Marca gazetesi, web sayfasında Türk futbolcu için "dahi" sıfatını kullanarak, Ancelotti'ye "Artık Arda'yı bize daha fazla süre izlettirmenin zamanı geldi." çağrısında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Transfer Hedefi: Standard Liege'den Genç Yetenek!
Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!