900 bin TL'lik vurgun yapıp kaçan dolandırıcı, Şanlıurfa'da yakalandı!

Kütahya'da kendisini polis olarak tanıtarak bir vatandaşın 900 bin TL değerindeki döviz, altın ve ziynet eşyalarını dolandıran şüpheli, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

Kütahya'da, kendisini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı 900 bin TL dolandıran şüpheli, Şanlıurfa'da yakalandı. Kütahya'da yaşanan bu dolandırıcılık olayında mağdurlar Y.A. ve S.A., telefonla kendilerini arayan kişinin polis olduğunu iddia ederek suç işlediğini belirttiğini ve WhatsApp mesajları gönderdiğini belirtti. Dolandırıcı, mağdurları evdeki döviz, altın ve ziynet eşyalarını buzdolabının derin dondurucusuna koymaları için yönlendirdi. Ancak, dolandırıcıların evlerinden ayrıldığını fark eden mağdurlar, dondurucuda bulunan eşyaların çalındığını ve yaklaşık 900 bin TL zarara uğradıklarını bildirdi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan soruşturma sonucu, şüpheli İ.Ç. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan İ.Ç., SEGBİS sistemi aracılığıyla ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.