99 Dolar’lık telefon

Nokia, 99 dolarlık Android 9.0 Pie Go Edition ile çalışan telefonu Nokia 1 Plus’ı tanıttı. Giriş seviyesi telefon olan Nokia 1 Plus’ın özellikleri ve fiyatı hakkında her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

Nokia, MWC 19 kapsamında Android Go projesi kapsamında üretilen yeni telefonu Nokia 1 Plus ile karşımıza çıktı. Giriş seviyesi telefon olan 1 Plus, 99 dolarlık fiyat etiketi ile dikkat çekmeyi başarıyor. Peki, Nokia’nın 1 Plus modeli Android kullanıcılarına neler sunuyor?

Nokia 1 Plus özellikleri ve fiyatı

99 dolarlık telefonda 5.4 inç büyüklüğünde FWVGA+ çözünürlüğüne 18:9 oranında ekran ile geliyor. Nokia, bu modele işlemci tercihini Qualcomm yerine MediaTek’ten yana kullanıyor. MediaTek MT6739 yonga setinden beslenen telefonda 1 GB RAM yer alıyor.

8 GB ve 16 GB depolama birim seçeneklerine sahip olan 1 Plus, microSD ile hafıza arttırım imkanı da sunuyor. Telefonun arkasında 8 Megapiksel ön tarafta ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

Kutusundan Android 9.0 Pie Go Edition ile çıkan telefonun fiyatı ise 99 dolar olarak belirlendi. Bu modelin ilerleyen dönemde Android Q güncellemesini de alacağı söyleniyor.

Şimdilik bu modelin Türkiye’de satılıp satılmayacağı bilinmiyor. Ancak muhtemelen Nokia, Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirmek için uygun fiyatlı bu modeli ülkemizde satışa sunacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!