A Haber'de Nasuhi Güngör 'AKP Davutoğlu ile devam edemez' dedi

A Haber'de yayınlanan Toplumsal Hafıza adlı programda Star yazarı Nasuhi Güngör "Davutoğlu ile devam edemez. AKP kendisine başka çıkış aramalı" dedi. Programda yandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı.HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİA...

A Haber'de yayınlanan Toplumsal Hafıza adlı programda Star yazarı Nasuhi Güngör "Davutoğlu ile devam edemez. AKP kendisine başka çıkış aramalı" dedi. Programda yandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı.

HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ

A Haber'de Murat Gener'in sunduğu programda Cem Küçük, Serdar Arseven, Nagehan Alçı ve Nasuhi Güngör vardı. Programın bitimine doğru Star yazarı Nasuhi Güngör, 'Paralel' ile mücadelede hükümetin yetersiz kaldığını söyleyerek, "Açık söyleyeyim artık sayın Ahmet Davutoğlu ile bu mesele çözülemez, devam edemez. AKP kendisine başka çıkış aramalı" dedi. 

'FİTNEYE HİZMET'

Nasuhi Güngör'ün bu sözlerinin ardından programın diğer konuğu Serdar Arseven, "Fitne çıkaranlara iyi niyetli olarak hizmet etmiş bir düşünce olarak görüyorum" diyerek Nasuhi Güngör'ü eleştirdi. 

İşte o anlar;

'KİM DAHA ERDOĞANCI' KAVGASI

Nasuhi Güngör'ün çıkışının ardından stüdyodaki yandaşlar arasında bu kez de 'Kim Erdoğan'ı daha iyi destekliyor' tartışması yaşandı. Serdar Arseven'in Nasuhi Güngör'e alttan alta öfke dolu bakışı ise uzun süre unutulmayacak gibi. İşte o tartışma ve Arseven'in o bakışı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!