A Haber’in Spikeri Erkan Tan İstifa Etti: "Yaşamın Cilvesi"

A Haber’in sabah haberleri spikeri Erkan Tan, 9 yıl süren görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Çok sevsen bile bırakıp gitmek yaşamın cilvesi” dedi. Tan, veda mesajında A Haber’e ve Cumhur İttifakı'na olan bağlılığını ifade etti.

A Haber’in sabah haberleri spikeri Erkan Tan, 9 yıl süren görevinden istifa etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Çok sevsen bile bırakıp gitmek yaşamın cilvesi" diyen Tan, A Haber’e ve Cumhur İttifakı'na olan bağlılığını vurgulayarak veda etti.

Erkan Tan, AKP’ye yakınlığı ile bilinen A Haber’in sabah haberleri spikeri, istifasını sosyal medya üzerinden açıkladı. 9 yıl süresince A Haber ekranlarında görev yapan Tan, veda mesajında "Çok sevsen bile bırakıp gitmek yaşamın cilvesi" dedi. 

Tan açıklamasında, "Burası A Haber… Saat dokuz oluyor, biz artık yokuz… Yayını arkadaşlarımıza devrediyoruz, huzurlarınızdan ayrılıyoruz… ALLAH’a emanet olunuz…" ifadelerini kullandı. Ayrıca, A Haber ile olan duygusal bağını ve bağlılığını belirterek, "Evladım gibi sevdiğim, ailem, canım, ciğerim, ruhum olan A Haber televizyonundan ayrılma vakti geldi" dedi. Tan, A Haber mensuplarına haklarını helal etmelerini ve herkese sağlıklı ömürler diledi. Gelecekte Cumhur İttifakı'na olan bağlılığını vurgulayarak "Duamız da belli, sevdamız da belli. VER MEHTERİ…" şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.