A Milli Takım, Avusturya Maçı İçin Hakem Kadrosunu Belirledi

A Milli Takım'ın Avusturya ile oynayacağı özel maçın hakem kadrosu açıklandı. İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Yardımcılar Baccini ve Imperiale olacak. Ernst Happel Stadı'ndaki mücadele TSİ 22.45'te başlayacak.

26 Mart 2024 Salı günü, A Milli Takım'ın Avusturya'ya karşı deplasmanda yapacağı özel maçın hakem kadrosu belirlendi; İtalyan hakem Daniele Chiffi'nin liderliğindeki ekip, önemli karşılaşmanın adil bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

26 Mart 2024 Salı günü yapılacak özel maçın hakem kadrosu açıklandı. Bu maç, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlık kapsamında oynayacağı önemli bir karşılaşma. Maç, Avusturya ile deplasmanda gerçekleşecek ve başkent Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda TSİ 22.45'te başlayacak. Bu müsabakayı yönetecek hakem ise İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi olacak. Chiffi'nin yanında yardımcı hakemler olarak aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale görev alacak. Sahada dördüncü hakem olarak Ermanno Feliciani bulunacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Valerio Marini ve Yardımcı Video Yardımcı Hakem (AVAR) olarak da Marco Serra görev yapacak. Bu hakem kadrosu, maçın düzenli ve adil bir şekilde yönetilmesini sağlamak için atanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!