A Milli Takım Budapeşte'de Avusturya Maçı Hazırlıklarına Başladı

A Milli Takım, Avusturya maçı hazırlıklarına Budapeşte'de başladı. Teknik Direktör Montella yönetimindeki antrenmanda, ilk 11'de yer almayanlar sahada çalışırken, diğerleri yenilenme antrenmanı yaptı. Bugün basına kapalı olarak idman devam edecek.

A Milli Takım, Avusturya maçı için Budapeşte'de hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Montella'nın yönetimindeki antrenmanda, ilk 11'de yer almayanlar sahada çalıştı, diğerleri ise yenilenme antrenmanı gerçekleştirdi. Bugün ise basına kapalı idman devam edecek.

A Milli Takım, Avusturya maçının hazırlıklarına dün Budapeşte'de başladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, BVSC-Zugl Kulübü'nün tesislerinde gerçekleşen antrenmana, Macaristan-Türkiye karşılaşmasının ilk 11'inde yer almayan futbolcular katıldı. Bu oyuncular, kamp otelindeki rejenerasyon çalışmasını takiben, sahaya gelerek ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve şut çalışması yaptı. Son olarak çift kale taktik oyunu oynandı. Macaristan maçına ilk 11'de başlayan futbolcular ise, kamp otelinde yenilenme antrenmanı gerçekleştirdiler. A Milli Takım, bugün saat 16.00'da aynı tesiste basına kapalı olarak yapacağı idmanla Avusturya maçının hazırlıklarına devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da 6 milyon euroluk bir ayrılık yaşanıyor! Eyüpspor'a transfer oluyor
Stefan Kuntz'un A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından resmen duyurulan yeni işi herkesi şaşırttı!
Arda Güler'in Vedası!
Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!