A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella: "Hayalimize çok yaklaşmıştık"

Maç sonrası açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımının performansından gurur duyduğunu belirtti. Maçta yaşadıkları zorluklara rağmen genç bir ekip olduklarını ve bazı bölümlerde topa sahip olmakta zorlandıklarını dile getirdi.

Türkiye, EURO 2024'te Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımının performansından gurur duyduğunu belirtti. Maçta yaşadıkları zorluklara rağmen genç bir ekip olduklarını ve bazı bölümlerde topa sahip olmakta zorlandıklarını dile getirdi. Rakiplerinden daha fazla şut attıklarını ancak gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi. Oyuncularının dinlenmesini ve ardından Dünya Kupası için hazırlıklara başlamayı planladıklarını açıkladı. Montella, şunları söyledi:

"Bence Avrupa'nın en iyi ilk 5 takımı içerisindeyiz. Üzgünüz fakat başladığımızdan beri oynama şeklimize bakınca bir kimlik kazandırarak oynadığımız için gururluyuz. Bütün futbolcularımızın alnından öpmemiz lazım. Hayalimize çok yaklaşmıştık. 

"GENÇ BİR TAKIM OLDUĞUMUZ İÇİN BELKİ DE ÇÖZÜM BULAMADIK"

10 dakikalığına topa sahip olmamaya başladığımız bir bölüm vardı. Genç bir takım olduğumuz için belki de çözüm bulamadık

Rakipten daha fazla şut attık, gol beklentisi de daha fazlaydı fakat değerlendiremedik. Oyuncularımız biraz dinlenecek ve peşinden Dünya Kupası'na hazırlanacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.