A Milli Takım'da 2 yıldız aday kadrodan çıkarıldı

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım kadrosunda değişiklik yaptı. Sakatlıkları nedeniyle İsmail Yüksek ve Mert Günok aday kadrodan çıkarıldı. Tedavileri kulüplerinde sürecek. UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynanacak maçlar öncesi Berke Özer, A Milli Takım'a dahil edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım kadrosunda önemli bir değişiklik gerçekleştirdi. Sakatlıkları sebebiyle İsmail Yüksek ve Mert Günok, aday kadrodan çıkarıldı. Tedavileri kulüplerinde devam ederken, UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak maçlar öncesinde Berke Özer, A Milli Takım'a dahil edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım kadrosunda yapılan değişiklikleri duyurdu. Sakatlıkları nedeniyle İsmail Yüksek ve Mert Günok'un aday kadrodan çıkarıldığı bildirildi. 

Federasyonun resmi web sitesinde yapılan açıklamada, iki futbolcunun tedavilerinin kulüplerinde devam edeceği vurgulandı. Ayrıca, UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynayacak olan A Millî Takım'ın İstanbul'da gerçekleştirdiği kamp sırasında yapılan sağlık kontrollerinde İsmail Yüksek ve Mert Günok'un sakatlıklarının müsabakalar süresince tam olarak iyileşmeyeceği belirlendi.

Açıklamada, Berke Özer'in A Milli Takım aday kadrosuna dahil edildiği de belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.