A Milli Takım'da Vincenzo Montella'nın ilk Türk yardımcısı belli oldu

Milli Takımımızda Vincenzo Montella dönemi resmen başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, teknik direktörlük görevi için sağlanan anlaşmayı resmen açıklarken İtalyan çalıştırıcının yardımcıları da merak konusu oldu. TFF, büyük ölçüde belli olan Montella'nın ekibi için düşündüğü Türk antrenörü de seçmiş durumda.

A Milli Takımın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella’nın ekibinde yer alacak adlar belli oldu. Resmen açıklanmamış olsa da Daniele Russo'nun yardımcı alıştırmacı, Massimo Crivellero'nun maç analisti, Pierpaolo Polino'nun atletik alıştırmacı olarak A Milli Takımda görev almaları bekleniyor. Ay-Yıldızlılar’da teknik heyete bir de yerli bir ismin getirilmesi bekleniyordu.

Montella’nın yanına Türk bir yardımcı arayan TFF yönetiminin hedefindeki ilk ismin, uzun seneler Galatasaray bünyesinde hocalık yapan ve şu an İtalya’da Roma’nın U18 Takımı’nın çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş olduğu öğrenildi.

33 yaşındaki genç çalıştırıcı, Roma U18’in başlangıcında görev yapıyor. Kısa sürede başarılı çalıştırıcıyla ve Roma ile temasa geçilip, anlaşmanın sağlanması bekleniyor. Bu arada 33 yaşındaki Pro Lisans sahibi deneyimli çalıştırıcı, İtalyancanın yanı sıra İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı