A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi Heyecanı Başlıyor: İlk Maçlar Belli Oldu!

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi'nde heyecan dolu mücadelelere hazırlanıyor! İlk maçını 6 Eylül'de Galler'e karşı Cardiff City Stadı'nda oynayacaklar. İzlanda ise 9 Eylül'de İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda rakip olacak. Ay-yıldızlılar, zafer için sahada!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun duyurusuna göre, A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde mücadeleye hazırlanıyor! İlk maçları için gün sayan ay-yıldızlılar, 6 Eylül'de Galler'e karşı Cardiff City Stadı'nda sahaya çıkacaklar. Ardından, 9 Eylül'de İzlanda'yı İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda ağırlayacaklar. Heyecan dorukta, milli formayla gurur yaşanacak!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre, A Milli Takımımız, B Ligi 4. Grup'taki ilk maçını 6 Eylül Cuma günü Cardiff City Stadı'nda Galler ile oynayacak. Maçın başlama saati 21.45 olarak planlanmış.

Ay-yıldızlı ekip, Uluslar Ligi'ndeki gruptaki ikinci maçında ise 9 Eylül Pazartesi günü İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda İzlanda'yı ağırlayacak. Karşılaşma yine 21.45'te başlayacak.

Gürsel Aksel Stadyumu, A Milli Takım'ın 14 Haziran 2022'de UEFA Uluslar Ligi'nde Litvanya ile oynadığı karşılaşmaya da ev sahipliği yapmış ve ay-yıldızlı ekibimiz o mücadeleyi 2-0 kazanmıştı. 2020'de hizmete açılan stadyum, bu kez de İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde bir başka milli maça ev sahipliği yapacak.

A Milli Takımımızın yer aldığı B Ligi 4. Grup'ta Galler ve İzlanda'nın yanı sıra Karadağ da bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sergen Yalçın: Antalyaspor, Sezonu Galibiyetle Kapattı ve Yeni Sezona Odaklandı!
Trabzonspor'un Yeni Hedefi: Altay Bayındır Transferiyle Güçlü Kadro Oluşturuyor
Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!