A Milli Takım'ın konuğu Karadağ!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında yarın Samsun'da Karadağ ile karşılaşacak. Maç, saat 21.45'te başlayacak ve hakem Daniele Chiffi tarafından yönetilecek. Türkiye, Galler ile 0-0 berabere kalırken İzlanda’yı 3-1 yendi. Barış Alper, kadroya döndü.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında yarın Samsun'da Karadağ ile karşılaşacak. 

Maç, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmanın hakemi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi olacak; Chiffi'nin yardımcıları Alessio Berti ve Luigi Rossi, dördüncü hakemi ise Matteo Marchetti olacak.

Türkiye, gruptaki ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Karadağ ise ilk maçında İzlanda'ya 2-0, ardından da Galler'e 2-1 kaybetti. Üçüncü maçlar öncesinde Türkiye, 4 puanla Galler'in averajla önünde lider durumda; İzlanda 3 puanla 3. sırada, Karadağ ise puansız son sırada bulunuyor. Aynı gün İzlanda ile Galler de karşı karşıya gelecek.

BARIŞ ALPER'İN CEZASI BİTTİ  


Milli takımda, Galler karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İzlanda maçında forma giyemeyen Barış Alper Yılmaz, Karadağ karşısında takımdaki yerini alabilecek. 

Ayrıca, Mert Günok ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı ve kaleci Berke Özer kadroya dahil edildi. A Milli Takım'ın aday kadrosunda yer almayan oyuncular arasında Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak bulunuyor.

TÜRKİYE'NİN ADAY KADROSU:  


A Milli Takım'ın Karadağ maçı kadrosu şu şekilde:

- Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Berke Özer (Eyüpspor)  
- Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli), Mert Müldür, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)  
- Orta saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)  
- Forvet: Ahmed Kutucu (Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)  

Milli takım, bu maçı kazanarak liderliğini pekiştirmek istiyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.