A Milli Takımın Savunması Güçleniyor: Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı Aday Kadroya Dahil Edildi

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı'yı A Milli Takım aday kadrosuna dahil etti. Macaristan ve Avusturya maçları için İstanbul'daki hazırlıklara katılacak olan Bardakcı, milli formayla buluşacak.

Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı'nın A Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmesiyle, Türkiye Futbol Federasyonu milli takımın güçlü savunmasını şekillendiriyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı'nın A Milli Takım aday kadrosuna dahil edildiğini duyurdu. Bardakcı, Macaristan ve Avusturya ile oynanacak özel maçlar için İstanbul'da yapılan hazırlıklara katılmak üzere aday kadroya alındı. 29 yaşındaki futbolcu, akşam saatlerinde Riva'daki kampa katılacak. Ayrıca, sakatlıkları nedeniyle Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun aday kadrodan çıkarıldığı ve onların yerine Rıdvan Yılmaz ve Oğuz Aydın'ın kafileye dahil edildiği belirtildi. Macaristan-Türkiye maçı 22 Mart Cuma akşamı 22.45'te TRT 1'den canlı yayınlanacak. Avusturya-Türkiye maçı ise 26 Mart Salı günü oynanacak.

Ayrıca, Milli Takımın teknik direktörü Montella'nın yönetiminde belirlenen aday kadroda, Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlıkları sebebiyle yer alamayacağına dair bilgi verildi. Bu durumun ardından Rıdvan Yılmaz ve Oğuz Aydın'ın aday kadroya dahil edildiği açıklandı. Bu gelişmelerle birlikte Milli Takım, önümüzdeki maçlara hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi