A101'den tarihi geçmiş ürün skandalı

Özge KaymakçıA101 marketler zincirinin bir mağazasına giden Tolga Erzincan adlı müşteri, son tüketim tarihi geçmiş olmasına rağmen hala rafta bulunan yoğurdun son kullanma tarihinin indirim etiketi ile gizlendiği iddiasında...

Özge Kaymakçı

A101 marketler zincirinin bir mağazasına giden Tolga Erzincan adlı müşteri, son tüketim tarihi geçmiş olmasına rağmen hala rafta bulunan yoğurdun son kullanma tarihinin indirim etiketi ile gizlendiği iddiasında da bulundu.

'ETİKET DAHA ÖNCEDEN YAPIŞTIRILMIŞ OLABİLİR'

Müşteri, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir videoyu "Ucuzluğu ve Türkiye'nin her yerindeki binlerce şubesi ile bilinen bu market zinciri,son kullanma tarihi geçmiş bozuk ürünleri müşterilerine indirim oyunu ile satarak halk sağlığı ile oynuyor. Tam da son kullanma tarihinin üzerine indirim etiketi yapıştırıp hem tarihi kapatıyor,hem de indirim ile cazip kılarak maddi geliri iyi olmayan,belki de okuma yazması bile olmayan insanların sofralarına koyuyor. Her ne kadar etiketlerin daha önce yapıştırıldığını,hata olabileceğini iddia etseler de, tüm tarihi geçmiş bozuk ürünlere indirim uygulanmış olması,indirim etiketlerinin de istisnasız tümünde son kullanma tarihinin üzerine yapıştırılmış olmasının başka bir izahı yok. ÇOK AL AZ ÖDE, yersen !!!" notuyla paylaştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!