AA'nın 'öldürüldü' dediği Mihraç Ural seçimlerde oy kullandı!

Suriye'de El Kaide'ci Ahrar'uş Şam isimli cihatçı örgütün öldürdüğünü ilan ettiği Mukaveme Suriyyi birliklerinin başında bulunan Mihraç Ural'ın yaşadığına dair yeni görüntüler ortaya çıktı.Suriye'de gerçeklestien...

Suriye'de El Kaide'ci Ahrar'uş Şam isimli cihatçı örgütün öldürdüğünü ilan ettiği Mukaveme Suriyyi birliklerinin başında bulunan Mihraç Ural'ın yaşadığına dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Suriye'de gerçeklestien son seçimde oy kullanan Ural'ın iyi olduğu görüldü.

Anadolu Ajansı, El Cezire, Yenişafak gibi Suriye'de cihatçı terör örgütlerine destek veren medya kuruluşları Mihraç Ural'ın öldüğünü yazmıştı. Anadolu Ajansı, cihatçı Ahrar’uş Şam örgütünün "Askeri Sözcüsü"ne dayandırdığı ve "güvenlik kaynakları"na da teyit ettirdiğini iddia ettiği haberinde, "Lazkiye'de Peygamber Yunus Tepesi’nden konvoyu vurulan Mihraç Ural'ın yanındaki Rus subaylarla birlikte öldürüldüğü"nü duyurmuştu. AKP'li kimi cihatçılar ise Ural'ın ölümünü lokum dağıtarak kutlamıştı.

ABC Gazetesi Ortadoğu Temsilcisi Ömer Ödemiş ise bu iddialar üzerine Mihraç Ural'ın birinci dereceden yakınları ile görüşmüş ve Ural'ın hayatta olduğunu bildirmişti.

Bir kaç gün sonra ise Mihraç Ural kendi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “Birleri Fatih Tezcan’a haber versin. Bu kaçıncı 'öldürüşün' diye; bir de 'cesedine sorun' demiş. Bu medya maymununun vicdanı da ahlakı da merhumdur. Beni yargısız infazla, kanıtın olmadan insanlık dışı Banyas ve Reyhanlı katliamıyla suçlaman, Ayşe Hür'ün insanlığına dil uzatman ne kadar ahlaki'' diye yazmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Jean Paul Sartre ve Aime Cesaire!
Tarkan'dan; "Öldürmek çözüm değil!
Ceyda Düvenci'den regl açıklaması! Erkekler ped taşısın!
Bilim adamları açıkladı! ' İnsanlar dahil evrendeki her şey bir gün buharlaşacak'⁰
Kral Theoden; Bernard Hill hayatını kaybetti!