ABB Başkanı Yavaş'tan taziye mesajı: "İnsanlığın yeniden tesisini sağlamak en büyük borcumuz"

Fatih'te 19 yaşındaki bir genç, eski ve yeni sevgilisi olduğu iddia edilen iki kızı katletti. Cinayetlerin ardından intihar eden şahıs, ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı.

Fatih ilçesinde, 19 yaşındaki bir erkek, eski ve yeni sevgilisi olduğu iddia edilen iki genç kızı yarım saat aralıklarla katletmişti. Olayın ardından, cinayetleri gerçekleştiren şahıs, Fatih surlarına çıkarak intihar etti. Bu korkunç cinayetler, Türkiye'nin gündeminde geniş yankı uyandırdı.

Yaşanan trajedi üzerine vatandaşlar ve siyasi figürler, olaydan duydukları derin üzüntüyü dile getirerek, konunun tüm yönleriyle aydınlatılması gerektiğini vurguladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya üzerinden bir taziye mesajı paylaşarak, geleceğe dair umutlarını ifade etti.

Başkan Yavaş’ın paylaşımında, "Bu topraklarda adaletin, vicdanın, insanlığın yeniden tesisini sağlamak gelecek nesillere en büyük borcumuz olacak. Başka bir Türkiye, birlikte mümkün. Yaşam hakları ellerinden alınan kızlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum" ifadelerine yer verildi. 

Olayla ilgili yetkili birimler tarafından sürdürülen araştırmalar devam ederken, konuya dair kapsamlı açıklamaların yakın zamanda yapılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.