ABC yazarı ABD'de FETÖ'yü anlattı

ABC Gazetesi Washington Temsilcisi Yılmaz Polat, ABD'de Türkçe de yayın yapan WRLD International Channel'ın Mikrofon adlı programında Fethullah Gülen Cemaati'nin illegal yapılanmasını (FETÖ) anlatttı. Mikrofon her Salı akşamı...

ABC Gazetesi Washington Temsilcisi Yılmaz Polat, ABD'de Türkçe de yayın yapan WRLD International Channel'ın Mikrofon adlı programında Fethullah Gülen Cemaati'nin illegal yapılanmasını (FETÖ) anlatttı. 

Mikrofon her Salı akşamı saat 17.00-18.00 arası WRLD International Channel'ından Başkent Washington DC ve çevresindeki Maryland ve Virginia eyaletlerine kablo TV üzerinden yayın yapıyor. Internet üzerinden de bütün dünyaya ulaşıyor.

ABD'de haftalık yayın yapan Türkçe radyo-televizyon programı (görüntülü radpo programı) Mikrofon'da İbrahim Türk'ün konuğu olan Yılmaz Polat,şu sorulara yanıt verdi:

"Cemaat yapılanması ile ABD'nin ilişkisi nasıl başladı, nasıl gelişti? CIA ile ilişki bir idda mı gerçek mi? Fethullah Gülen Yeşil Kartı'nı nasıl aldı? Cemaat'in ABD'deki okulları, dernekleri, işyerleri ne kadar yaygın? 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ABD'deki durumları değişti mi? Gülen iade edilir mi?" 

Program, ABD'de yaşayan Türkler tarafından yaygın şekilde izleniyor. ABC okurları için yazarımız Yılmaz Polat'ın katıldığı programı biz de yayınlıyoruz; 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı