ABC yazdı o ışıklar yandı

Çağdaş Gökbel/AntalyaAkdeniz Üniversitesi Teknokent çıkış kapısında bulunan kontrollü yaya geçidi tehlike yaratıyor. Yayaların butona basarak karşıya geçtiği çift yönlü yol, trafik lambları uzun süredir arızalı olduğu...

Çağdaş Gökbel/Antalya

Akdeniz Üniversitesi Teknokent çıkış kapısında bulunan kontrollü yaya geçidi tehlike yaratıyor. Yayaların butona basarak karşıya geçtiği çift yönlü yol, trafik lambları uzun süredir arızalı olduğu için öğrenciler ve vatandaşlar ölüm tehlikesi ile sık sık karşı karşıya kalıyor.

Uzun süredir arızalı olan trafik lambalarına ne Antalya Büyükşehir Belediyesi ne de Karayolları Genel Müdürlüğü bugüne kadar müdahae etmedi.

Öğrencilerin yoğun olarak kulandıkları bu yolda bir üst geçit yapılması beklenirken, mevcut yaya geçidinin de kullanılamaz hale gelmesine Akdeniz Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlar da tepkili.

Ayrıca yaya geçidini kullanan motosikletler de yaylar için tehlike oluşturuyor.

BELEDİYE'DEN 'SORUN YOK' AÇIKLAMASI

Haberimiz üzerine vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Valiliğine sosyal medya üzerinden sorunu iletti. Belediye ise "Ekip arkadaşlarımız gereken çalışmayı yapmış olup, herhangi bir sorun bulunmamaktadır" açıklaması yaptı.

Ancak trafik lambalarındaki sorunun henüz giderilmediğini yerinde tespit ettikten sonra Antalya Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesini de bu konuda bilgilendiren Çağdaş Gökbel'in bu girişiminin ardından trafik lambaları tamir edildi. Artık 'ölüm geçidi' olarak anılan geçitte trafik lambaları yayalara da yeşil yanmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Osmanlı Madeni Paralarının Sırrı Çözüldü: Deliklerin Pratik Amacı Ortaya Çıktı!
Buse Meral ve Aras Bulut İynemli Aşk Yaşıyor!
1 Mayıs 2024 günlük burç yorumu
Meteoroloji saat vererek uyardı!
Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir konuştu!