ABC yerlerini açıklamıştı: Akşener silahlı eğitim kamplarıyla ilgili savcılığa gitti!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları bulunduğu" iddiasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında bilgi verdi.İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gündeme getirdiği iktidara...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları bulunduğu" iddiasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında bilgi verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gündeme getirdiği iktidara yakın grupların Türkiye’nin çeşitli illerinde yasadışı kamplarda silahlı eğitim gördükleri iddiası ABC Gazetesi ve Tele1'in ulaştığı kaynaklar ile doğrulanmıştı. ABC'nin kampların bulunduğu yerleri belgelemesinin ardından Meral Akşener savcılığa gitti.

"Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları bulunduğu" iddiasına ilişkin bilgisine başvurulmak üzere Ankara Adliyesine davet edilen Akşener, avukatı ile birlikte geldi.

ABC yasadışı silahlı eğitim kamplarını belgeledi: Yedi kamptan biri de İstanbul’da!

Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosundan sorumlu Başsavcıvekili Ramazan Dinç ile görüşen Akşener, yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından adliyeden ayrıldı.

NE OLMUŞTU?
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Son dönemde üniformalar, uzun namlulu silahlarla bazı kişiler ortalıkta dolaşıyor. Bunlarla ilgili çok önemli iddialar var. Örneğin Tokat ve Konya’da silahlı eğitim kampları bulunduğunu duyuyoruz, bu iddialar söyleniyor. Araştırılsın ve bize bilgi verilsin'' demişti.

Ev baskını eğitimi verip tavşan avladığını söyleyen özel harekatçılar!  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

AKP'li Turgut Altınok'un Belediye Borcu Yok Artık Dedirtti: Tam 1 Milyar 755 Milyon Lira!
Fayanslariniz Parlasın! Leke Bırakmadan Fayans Temizlemenin Sırrı Ustalardan!
Ortaköy Mahallesi'nde Sembolik Düğün: Eşeklerin Korunma Çağrısı
ATM'lerde Küçük Banknot Krizi: 20, 10 ve 5 TL'lik Banknotlar Kabul Edilmiyor!
Küçükçekmece'de Çocuğun Ölümüyle İlgili Verme Süreci Başladı