ABD Başkan Yardımcısı Harris: "Ürdün’de ABD üssüne düzenlenen saldırının sorumlusu İran!"

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Ürdün'ün kuzeydoğusunda Suriye sınırına yakın bir bölgede bulunan Tower 22 adlı ABD üssüne düzenlenen saldırıyla ilgili İran'ı hedef gösterdi.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Ürdün'ün kuzeydoğusunda Suriye sınırına yakın bir bölgede bulunan Tower 22 adlı ABD üssüne düzenlenen saldırıyla ilgili İran'ı hedef gösterdi. Harris, "Ürdün'ün kuzeydoğusunda, Suriye sınırına yakın İran destekli militan grupların alçakça saldırısı sonucu hayatını kaybeden 3 ABD'li askerin yasını tutuyoruz. Dualarımız onların sevdikleri ve yaralılarla birlikte" dedi.

SALDIRIDA ÖLENLERE BAŞKAN BIDEN'DAN VE BAŞKAN YARDIMCISI HARRIS'TEN ÖVGÜ

Saldırıda hayatını kaybeden askerleri ABD Başkanı Biden gibi "vatansever" olarak nitelendiren Harris, "Tüm ulusumuz bu savaşçıları, hizmetlerini ve nihai fedakarlıklarını sonsuza kadar onurlandıracaktır. Başkan Biden'ın da açıkça ifade ettiği üzere terörizmle mücadeleye devam edeceğiz ve tüm sorumlulardan hesap soracağız" şeklinde konuştu.

ÜRDÜN'DEKİ SALDIRIDA ÖLEN ASKER SAYISI 3, YARALILARIN SAYISI 25

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Ürdün'de Suriye sınırına yakın bir bölgede bulunan Tower 22 adlı üsse düzenlenen dron saldırısında 3 ABD askerinin hayatını kaybettiğini, 25 ABD askerinin de yaralandığını duyurmuştu. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın BAE Ziyareti: İş Birliğinde Yeni Adımlar