ABD Başkanı Biden'dan Rusya Devlet Başkanı Putin'e "crazy son of bitch" şeklinde küfür ett

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco kentinde düzenlenen bir etkinlikte Rusya lideri Vladimir Putin'e İngilizce "crazy son of bitch" "çılgın o... çocuğu" diyerek tepki gösterdi. Bağış toplama etkinliğinde iklim değişikliği hakkında konuşan Biden, 'nükleer tehdidinin hala gündemde olduğunu'.

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco kentinde düzenlenen bir etkinlikte Rusya lideri Vladimir Putin'e "crazy son of bitch" Türkçesi "çılgın o... çocuğu" diyerek tepki gösterdi. Bağış toplama etkinliğinde iklim değişikliği hakkında konuşan Biden, 'nükleer tehdidinin hala gündemde olduğunu' dile getirdi.

Rusya Devlet Başkanı Putin'e de küfür eden Biden, şu ifadeleri kullandı: "İnsanlık için en son tehdit, iklim krizi. Ancak, Putin ve diğerleri gibi o... ..... yüzünden nükleer çatışmalar mevzusunda da endişelenmeliyiz."

Kasım ayında düzenlenecek seçimler öncesi yönelik eleştirilerini artıran Biden, Rus muhalif lider Aleksey Navalni'nin ölümünün peşinden yaptığı açıklamada şu şekilde konuşmuştu:


"Tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz, ama Nalvani'nin ölümünün Putin ve haydutlarının yaptığı bir şeyin sonucu olduğuna kuşku yok."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gazze'deki hükümetten uyarı geldi: Kıtlık kabusu geri döndü!
Putin: Çin Ziyaretinde Ukrayna Krizini Değerlendirdi
ABD'den açıklama: "İsrail savunmasız bırakılmıyor"
2050'ye Kadar Beklenen Yaşam Süresi 5 Yıl Artacak: Sağlıkta Değişimler Gözlemleniyor
Sheppey Adası Hapishanesinde Zehir Skandalı: Mahkumlar Gardiyanları Zehirledi