ABD, bölgedeki güvenlik durumu nedeniyle Tel Aviv uçuşlarını askıya aldı

United Airlines, pazartesi günü Tel Aviv'e ve salı günü Amman'a planlanan uçuşları askıya aldığını duyurdu. Açıklamada, bölgedeki durumun yakından izlendiği ve uçuşların güvenliği sağlandıktan sonra normale döneceği belirtildi.

 

Amerika Birleşik Devletleri merkezli hava yolu şirketi United Airlines, bugünkü uçuşlarını Tel Aviv'e "bölgedeki güvenlik durumu" nedeniyle askıya aldığını belirtmiş bulundu.

United Airlines tarafından yapılmış olan açıklamada, pazartesi günü Tel Aviv'e ve salı günü de Amman'a planlanan uçuşların askıya alındığı belirtildi. Açıklamada, bölgedeki durumun yakından takip edildiği ve uçuşların, hem yolcular hem de mürettebat için güvenli olduğuna emin olduktan sonra normale döneceği kaydedildi.

İsrail'in İran'a karşı bir karşı saldırı düzenleyip düzenlemeyeceği hakkındaki tartışmalar devam ederken, birçok havayolu şirketinin günlük olarak bölgedeki durumu takip edip uçuşlarını güncellediği belirtiliyor.

Dünya genelinde birçok uluslararası hava yolu şirketi, İran'ın İsrail'e 13 Nisan tarihinde düzenlemiş olduğu saldırılar öncesinde, İsrail'e hafta sonu yapacakları uçuşları askıya aldıklarını duyurmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu: Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor
Trump'ın 'sus payı' davasında çapraz sorgu yapıldı: Ses kaydı dinletildi
İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti
İsrail sivilleri hedef almaya devam ediyor
ABD-Rusya Uzay Gerilimi: Cosmos-2553 Uydusu Tartışması