ABD Donanması'na ait bir gemi, Gazze'ye liman inşası için giderken makine dairesinde yangın çıktı

ABD Donanması'na ait bir gemi, Gazze Şeridi'ne insani yardımların deniz yoluyla ulaştırılması için inşa edilecek liman için hareket halindeyken makine dairesinde yangın çıktı. Donanma Sözcüsü, gemideki yangının geçen hafta meydana geldiğini ve geminin ABD'ye geri döndüğünü açıkladı.

Gazze Şeridi'ne liman kurulumu için giden bir ABD Donanması gemisinin makine dairesinde yangın çıktığı ve geminin ABD'ye geri dönmek zorunda kaldığı bildirildi.

ABD Donanması'na ait bir gemi, Gazze Şeridi'ne insani yardımların deniz yoluyla ulaştırılması için inşa edilecek liman için hareket halindeyken makine dairesinde yangın çıktı. Donanma Sözcüsü, gemideki yangının geçen hafta meydana geldiğini ve geminin ABD'ye geri döndüğünü açıkladı. Geminin isminin USNS 2nd LT John P. Bobo olduğunu belirten sözcü, geminin liman inşaatında kullanılmak üzere ekipman ve personel taşıdığını belirtti ve yangında ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi. Sözcü, geminin Florida'ya kendi imkanları ile geri döndüğünü ve yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiğini aktardı.

Olayın liman inşaatını nasıl etkileyebileceği henüz belirsizliğini korurken, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin geçtiğimiz haftalarda söz konusu limanın "muhtemelen" 21 Nisan'a kadar hazır olabileceğini belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Rio Grande do Sul'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Meydana Gelen Selde Ölü Sayısı 158'e Yükseldi
ABD, İsrail Liderlerine Yönelik Yakalama Kararını Eleştirdi
Trump'ın Sus Payı Davasında Cohen İtirafı: Trump Organization'dan Para Çaldım!
"İsrail ile ABD, Filistin devletinin kurulmasını engelliyor"
Londra-Singapur Uçağında Korku Anları: Türbülans Nedeniyle 1 Ölü, 30'dan Fazla Yaralı!