ABD Erkek Basketbol Milli Takımı, Paris Olimpiyatları İçin Son Kadrosunu Belirledi

ABD Erkek Basketbol Milli Takımı, Paris Olimpiyatları için kadrosunu tamamladı. Los Angeles Clippers'ın yıldızı Kawhi Leonard, 12. isim olarak açıklandı. LeBron James liderliğindeki ekip, altın madalya için mücadele edecek.

ABD Erkek Basketbol Milli Takımı, Paris Olimpiyatları için kadrosunu tamamladı. Son olarak, Los Angeles Clippers'ın parlayan yıldızı Kawhi Leonard, 12. isim olarak belirlendi. LeBron James liderliğindeki ekip, altın madalya için gözünü sıkıca hedeflediği mücadeleye hazır. Takım, Steve Kerr'in koçluğunda, üst üste 5. kez altın madalya için sahaya çıkacak. Bu güçlü kadro, basketbol severlerin heyecanını doruğa çıkarıyor.

Paris Olimpiyatları'na katılacak olan ABD Erkek Basketbol Milli Takımı'nın kadrosu netleşti. Los Angeles Clippers'ın önemli oyuncularından biri olan Kawhi Leonard, takımın 12. ve sonuncu üyesi olarak belirlendi. ESPN'in aktardığı habere göre, ABD'nin kadrosu tamamlanmış oldu.

ABD basınında önceden belirlenmiş 11 oyuncu bulunduğu ve sonuncusunun daha sonra belirleneceği açıklanmıştı. LeBron James liderliğindeki takımda, Stephen Curry, Kevin Durant, Jayson Tatum, Joel Embiid, Devin Booker, Anthony Davis, Bam Adebayo, Jrue Holiday, Anthony Edwards ve Tyrese Haliburton gibi yıldızlar yer alacak.

Steve Kerr'in koçluğundaki ABD Erkek Basketbol Milli Takımı, Paris'te 5. kez üst üste altın madalya için sahaya çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!