ABD genelinde yüzlerce TikTok Kitchen lokasyonunu açılıyor

Şaşırtıcı derecede lezzetli görünen bir tarifin viral TikTok videosunu gördüyseniz, yakında yemeği kendiniz yapmak zorunda kalmadan deneyebilirsiniz.

TikTok, söz konusu restoranları oluşturmak için Sanal Yemek Konseptleri ile birlikte çalıştı. Yaklaşık 300 lokasyonla başlayacaklar ve 2022’nin sonuna kadar 1.000’den fazla lokasyona genişlemeyi planlayacaklar. Virtual Dining Concepts daha önce YouTube megastarı MrBeast ile MrBeast Burger sanal restoranlarında çalışmıştı. Bu nedenle bu alanda kayda değer bir deneyime sahip olduklarınızı söylemek yanlış olmayacaktır.

Üç ayda bir değişecek olan TikTok Kitchen menüsü, platformun en büyük yemek trendlerinden bazılarını içerecek. İlk yemek grubu, pişmiş beyaz makarna (Google’ın 2021’in en çok aranan yemeği olduğunu söylüyor), bir burger ve makarna cipsi içeriyor.

TikTok, girişimden elde ettiği kar payını tariflerin yaratıcılarına ve platformda gelişen gıda yaratıcılarına vereceğini söyledi. Ancak hizmet, bir tarifi kopyalayıp viral hale getiren bir kullanıcının aksine, yemeklerin gerçek yaratıcılarını nasıl belirleyeceğini netleştirmedi. Açıkçası bunun mantıklı bir adım olduğunu söyleyebiliriz. Platformun yemekleri sosyal medyada inanılmaz popüler oluyor. Tek problem koronavirüsün varlığı. Olası bir kapanma durumunda restoranların ne olacağı belli olmaz. O zamana kadar platformun yemek restoranlarının ilgi göreceğini söylemek yanlış olmayacaktır. İlerde ülkemizde de bir şube açılabilir.

Apple ofise dönüş tarihini erteleyen şirketler arasına katıldı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

En çok getirilen ve IMEI kaydı yaptırılan telefon markası şaşırttı!
Steam'den ücretsiz oyun fırsatı! 800 lira değerindeki oyun kütüphaneye eklenebilecek
Epic Games Store'da büyük indirimler var! Popüler oyunlarda yüzde 80'e varan indirimler mevcut
1300 TL değerindeki oyun ücretsiz! Ancak oyun Türkiye dahil 10 ülkede yasaklı: İşte sebebi
TikTok, YouTube'a rakip olma yolunda: Test süreci başladı