ABD polisi Erdoğan için yol kapatmadı Erdoğan'ın yolunu kapattı!

ABD polisi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçiş güzergahını trafiğe kapattı. Olayın polisin yanlış bilgi almasından kaynaklandığı açıklandı.Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD'nin başkenti Washington DC'de...

ABD polisi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçiş güzergahını trafiğe kapattı. Olayın polisin yanlış bilgi almasından kaynaklandığı açıklandı.

Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD'nin başkenti Washington DC'de bulunanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Andrew Mellon Oditoryumu'nda, Türk ve Amerikalı işadamları ile yemekli bir toplantıya katılmak için konvoy ile birlikte yola çıktı.

ABD'li polisler araçlarla, yanlış bilgi üzerine Erdoğan'ın geldiği yöndeki trafiği kesince, Erdoğan ve yanındakileri taşıyan konvoy bir süre trafikte beklemek zorunda kaldı. 

Yanlışlığı fark eden polisler, trafiği yeniden açtıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan konvoy oditoryuma ulaşabildi.

TÜRKİYE'DE TÜM YOLLAR ERDOĞAN İÇİN KAPATILIYOR

ABD'de trafiğe takılan Tayyip Erdoğan Türkiye'de böyle bir sorun yaşamıyor. Erdoğan'ın geçiş güzergahı ve bağlantı yolları bile saatler öncesinden kapatıldığı için hiç trafiğe takılmayan Erdoğan'ın konvoyu, özellikle sık sık geldiği İstanbul'da trafik problemini daha da çekilmez hale getiriyor. Ancak ABD'de trafiğe takılan Erdoğan'ın bu sayede trafik çilesini de anlamış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Koronavirüsten 100 kat daha tehlikeli olduğu belirtilen hastalığın vakalarının arttığı belirtiliyor
İspanyol entelektüeller ve sanatçılar, Gazze'deki şiddeti sonlandırma çağrısı yapıyor
"Gazze'ye her zamankinden daha fazla yardım gidiyor"
WCK, Gazze'de Yardım Faaliyetlerini Yeniden Başlatıyor
ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?