ABD polisi infaz ettiği gencin görüntülerini yayımladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinin Fresno kentinde 25 Haziran’da polis tarafından öldürülen 19 yaşındaki beyaz bir gencin vurulma anının görüntülerini yayımladı.Polisin omuz kamerası görüntülerine göre,...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinin Fresno kentinde 25 Haziran’da polis tarafından öldürülen 19 yaşındaki beyaz bir gencin vurulma anının görüntülerini yayımladı.

Polisin omuz kamerası görüntülerine göre, 25 Haziran’da gerçekleşen olayda polis, durdurduğu gence sırtını dönmesini, ellerini aracın camına yaslamasını ya da yere yatmasını söylese de genç, polisin direktiflerine uymuyor. Polis memuru ise gence önce 2 el ateş ediyor, ardından yere düşen ve hareketsiz yatan Noble'ye 2 el daha ateş ediyor.

4 el ateş ile öldürülen Dylan Noble isimli gencin görüntülerinin yayımlanmasının ardından Fresno Emniyet Müdürü Jerry Dyer, bir basın toplantısı düzenledi.

Soruşturma boyunca elinden gelenin en iyisini yapacağının sözünü veren Dyer, halktan kendisine güvenmesini istedi.

Jerry Dyer ayrıca, yayımlanan görüntülerin son derece rahatsız edici olduğunu kabul ettiğini ama aynı zamanda zihinlerdeki soruları cevaplayacağına inandığını dile getirdi.

Noble’ın öldürülmesi anının görüntülerinin yayımlanmasının ardından Fresno Emniyet Müdürlüğü binasının önünde toplanan kalabalık, adaletin yerini bulması için gösteri düzenledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Ofcom, OnlyFans'in Çocukları Koruma Önlemlerini İnceleyecek
Elon Musk, Taylor Swift'e övgüler yağdırdı: Kendini aştın
Endonezya’da Ruang Yanardağı nedeniyle 12 bin kişi için tahliye kararı alındı
AstraZeneca Covid Aşısıyla İlgili Toplu Davada: TTS İddiaları ve Güvenlik Tartışmaları
İran'da Babek Zencani'nin İdam Cezası 20 Yıla Hapis Çevrildi