ABD seyahati öncesi Erdoğan, Şimşek ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine Bakanı Şimşek, bu akşam Beştepe'de rutin bir görüşme yapacak. Şimşek, ABD ziyareti öncesi ekonomik hedeflerle ilgili bir dosya sunacak. Erdoğan, New York'taki iş dünyası görüşmeleri öncesinde bu dosyayı inceleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu akşam saat 18.00'de Beştepe'de bir araya gelecek. Toplantıda, Şimşek'in ABD ziyaretinden önce ekonomik hedefler ve gelişmelerle ilgili sunacağı dosya üzerinden değerlendirmeler yapılacak.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bu akşam saat 18.00'de Beştepe'de bir görüşme yapması öngörülüyor. Hazine kaynakları bu toplantının rutin bir görüşme olduğunu belirtiyor.

Ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Güvenlik Konseyi toplantısı için New York'a yapacağı ziyaretten önce gerçekleşecek bu görüşme dikkat çekici bulunuyor. Erdoğan'ın New York'taki ziyaretinde Fortune 100 sıralamasında yer alan 20 şirketin yöneticileriyle görüşmesi planlanıyor. Bu bağlamda, Şimşek'in ekonomideki hedeflerle ilgili hazırladığı bir dosya ile toplantıya katılması bekleniyor. Dosyanın, Erdoğan'a ekonomik hedefler ve gelişmeler hakkında bir perspektif sunması öngörülüyor. Erdoğan'ın, New York'taki iş dünyasıyla yapacağı görüşmeler öncesinde Şimşek'in sunduğu veriler ışığında hazırlık yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.