ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Turner’dan uyarı

Ulusal güvenlik açısından kritik bir durumu ifade eden Turner, ABD hükümetini uyararak dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Konuya ilişkin tüm detaylar haberin devamında...

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, "ciddi ulusal güvenlik tehdidi" konusunda yaptığı açıklamada, komitenin bu tehdit hakkındaki detaylı bilgileri tüm Kongre üyelerine sunduğunu belirtti. Turner, Başkan Biden'dan, bu önemli tehditle ilgili tüm bilgilerin gizliliğini kaldırmasını talep ederek, Kongre, yönetim ve müttefiklerin bu tehdide etkili bir yanıt verebilmek için gerekli adımları net bir şekilde tartışabilmesi gerektiğini ifade etti. Ancak, Turner bu tehditle ilgili daha fazla ayrıntı vermekten kaçınarak detayları paylaşmadı.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan da Turner gibi, tehdit hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçındı. Sullivan, "Bugün daha fazla bir şey söyleyecek durumda değilim. Dediğim gibi, Turner ile görüşmeyi dört gözle bekliyorum ve açıkçası nasıl ilerleyeceğimizi belirleyeceğiz, ancak bugün burada kürsüde dururken daha fazla bir şey paylaşamam" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı
TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi