ABD uzay planları deşifre oldu

ABD hükümeti tarafından kapatılan gelişmiş havacılık tehdit tanı programı ile birlikte bazı belgeler ele geçirildi. Bu belgelere bakacak olursak son derece ilginç çalışmalar yürütülmek istenmiş.

Çalışmalar içerisinde Ay’a nükleer atılması gibi tuhaflıklar bile yer alıyor.

ABD hükümeti uzaylı konusunda çok geniş çalışmalara yer veriyor. Bu çalışmalara baktığımızda birçok ilginç deneyin yer aldığını görüyoruz. Yayınlanan belgelerde ismi gizlenmiş olan yazarların çeşitli uzaylı teknolojilerini sıraladığı ortaya çıktı. Mesela bir dönem ABD görünmezlik pelerini üzerinde çalışmış.

Konuyla ilgili ortaya çıkan raporlara bakıldığında ABD’nin en çılgın planının Dünyanın uydusu olan Ay’a nükleer atmak olduğunu görüyoruz. Eğer Ay yüzeyine nükleer atılırsa çelikten çok daha sert materyaller elde edilebilir. Yani Ay’ı patlatıp madenlerin ele geçirilmesi amaçlanmış.

ABD bu planından son anda vazgeçti. Böylece dünyanın yörüngesi büyük bir tehlike atlatmış oldu. Böylesine çılgınca bir planı yapmak bile açıkçası endişeleri tavan yaptırıyor. NASA önümüzdeki günlerde Artemis isimli projesini hayata geçirecek. Bu projede yine Ay içerisinde yer alan madenler dünyaya getirilecek. Fakat bu Ay patlatılarak yapılmayacak.

NASA uzay iletişimi için Amazon ve SpaceX ile çalışıyor

Konuyla ilgili yayınlanan raporlara baktığımızda UFO gündemi hakkında da konuşulduğunu görüyoruz. Uzaylılar tarafından kaçırılan kişilerin hamilelik yaşadığı gibi tuhaf bazı olaylar var. Raporlar gerçekten de akla hayale sığmayacak kadar tuhaf detaylar içeriyor. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli: Yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor!
WhatsApp'a güncelleme: O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz!
TikTok, YouTube'a rakip olacak: Saatlik videolar test ediliyor!
Whatsapp'ta çığır açacak yeni özellik duyuruldu!
Yapay zeka içerikleri o sosyal medya platformunda böyle işaretlenecek: Kullanıcılara uyarı gidecek